День болгарської кухні
Україна і Болгарія дуже згуртовані дружні країни. Історична доля цих держав має велику схожість. В Одесі видається болгарська тижневик «Роден край». Радіо і телемовлення на болгарській мові здійснюється в Криму і Одесі.
Болгарія приймає багато гостей і щедро пригощає їх відмінними стравами. Неможливо уявити болгарську кухню без мусакі. Гювеч позначає безліч страв, яке об'єднує один спосіб приготування - запікання в горщику
Сьогодні наша їдальня "Шкварка" пригощала нас такими стравами, як боб-Чора, чорба з телятиною, капама, пататнік, ругувачкі, кебабчета і багато інших.
Студентки заспівали болгарські пісні, розповіли про особливості болгарської кухні, провели лотерею зі смачними призами.
Було дуже смачно та цікаво!
#ofek #otei #офек #отеі #студент #освіта #кнтеу #knute #okepgrb_od